Valgkampens finale spilles i Tinglev

I 2013 arrangerede TinglevForum det sidste og afgørende vælgermøde lige op til valgdagen, og igen i år er det TinglevForums efterårsmøde, der bliver til et vælgermøde. Tilbage i 2013 satte syv spidskandidater deres kryds ud for syv valgløfter. Hvordan er det så gået med løfterne fra dengang. Det afsløres som indledning til ”Valgkampens Finale 2017”.

På fredag er sidste chance før den 21. november, hvor byens borgere skal sætte deres kryds i et valg, der afgør sammensætningen af det kommende byråd fra 1. januar 2018 og fire år frem og sætter navn på Aabenraa Kommunes borgmester.

Det bliver fem aktuelle emner, der derefter bliver sat til debat. Hvis borgere har forslag til emner, man ønsker debatteret, kan man rette henvendelse til TinglevForums bestyrelse, fortæller formand Poul Erik Thomsen.

Spidskandidater for alle opstillede partier og lister er inviteret op i Tinglev Skoles aula, og dørene åbnes allerede en time før mødestart, hvor repræsentanterne fra partier og lister kan stille deres valgmateriale op, og hvor vælgerne kan komme og møde kandidaterne.

På mødet vil Tinglev Forum også orientere om status for ”Det Ny Tinglevhus”, og bestyrelsen håber på, at rigtig mange borgere møder op. Det er en fyldt aula, der er med til at give Tinglev indflydelse, slutter formanden.