Juleposer fra julemanden til alle byens børn

På søndag inviterer Tinglev Handels-, Håndværker- og Industriforening vanen tro alle byens børn, forældre og bedsteforældre ned på Centerpladsen. Det er en tradition, at man mødes  den sidste søndag før jul.

Udover muligheden for at ønske hinanden glædelig jul har foreningen også sørget for, at julemanden kigger forbi med godteposer til børnene, og at Tinglev Brandværnsorkester spiller julemelodier.

Julemanden og hans hjælpere går gennem byen og hilser på byens børn. Turen starter ved Automester F. Christensen og går via Hovedgaden og Jernbanegade til Centerpladsen.

På Centerpladsen vil der blive sunget julesange og derefter vil julemanden og hans hjælpere dele godteposer ud til alle fremmødte børn.

Når juleposerne er delt ud, trækker julemanden vinderne af årets julekonkurrence i Ugebladet. Efter præmieoverrækkelsen fortsætter han til Plejehjemmet Grøn­ningen, hvor han ønsker beboere og personale glædelig jul samt uddeler godteposer.

Traditionen tro har Tinglev HHI haft nogle spændende, måske svære, sjove og underholdende julekonkurrencer i Ugebladet. »Igen i år har vi fået rigtig mange svar hver eneste uge. Jeg tror, at børnene løser opgaverne sammen med forældrene og nogle gange er det omvendt«, siger næstformand i Tinglev HHI, Klaus Hansen.

Julebyen holder aftenåbent

Både lørdag og søndag har borgerne mulighed for at besøge julebyen, når der holdes aftenåbent. Lørdag vil der være mulighed for at købe grillpølser hos Tinglev Forum og hos Kreativ Shop­ping kan man prøve deres fiskedam. Tinglev Frivillige Brandværn er på pladsen og laver forskellige aktiviteter.

Søndag er der mulighed for at købe glögg, æbleskiver og popcorn hos FDF spejderne og 8. årgang fra Tinglev skole sælger Gode råd og vafler.

Begge dage er der kaffe og varm kakao til at varme sig på, og mulighed for at købe lækkerier hos Kebab Huset.

På centerpladsen bliver der også solgt juletræer og træfigurer. Lions holder åbnet i tombolaen, hvor man kan vinde flotte præmier.