Velbesøgt juleweekend i Tinglev

I Tinglev har weekenden stået i julens tegn. Både lørdag og søndag har der været arrangementer i julebyen og mange af byens borgere fandt vej til Centerpladsen lørdag og søndag.

I hytterne på pladsen var der mulighed for at købe lidt godt til ganen eller få årets juletræ med hjem. I både Lions tombola og »lykkehjulet« var der også mulighed for at få en gevinst eller julegave med hjem.

Jul i Tinglev

Søndag var der traditionen tro besøg af julemanden, som skulle dele godteposer ud til børnene. Over middag startede han sammen med sine hjælpere sin tur gennem byens gader. Sammen med børn og voksne tog de turen fra Automester Flemming Christensen ned af Hovedgaden til Centerpladsen, hvor endnu flere ventede spændt.

Vel ankommet på Centerpladsen fik julemanden hilst på de mange børn, inden de sammen gik rundt om det store juletræ og sang de kendte julesalmer. Tinglev Brandværnsorkester stod på Centerpladsen og spillede julemelodier og julebyen summede af julestemning. Derefter var det tid til børnenes højdepunkt, en godtepose fra julemanden.

Da alle forventningfulde børn havde fået deres julepose, trak julemanden vinderne i Tinglev HHIs julekonkurrene, inden han tog videre til Plejehjemmet Grønningen, hvor glade ansigter og forventningsfulde smil ligeledes ventede. Også her blev der delt godteposer ud, holdt tale og sagt  glædelig jul til alle beboere samt personale.