Børnedag på brandstationen

Onsdag i sidste uge blev brandstationen i Tinglev invaderet af børn. Brandfolkene fra Tinglev Frivillige Brandværn vidste godt, at det ville ske, for de havde selv inviteret byens dagplejere og børnehaver til en »børnedag« på brandstationen. 140 børn i alderen 2-6 år fra byens institutioner havde takket ja til et besøg og de blev mødt af 7 brandmænd og 3 æresmedlemmer. Brandbilerne og udstyret blev efterset og gennemgået af de små, der alle fik en brandhjelm på. Børnene fik også lov til at slukke en brand i stationens »brandhus« og de fik lært en masse om røgdyk i et opstillet telt. Kranen var også igang og børnene havde mange spørgsmål til brandmændene. Da børnedagen lakkede mod enden spiste børnene deres medbragte madpakker på græsplænen, inden turen gik tilbage til børnehave og dagpleje.

Spejderne kom forbi

Allerede tirsdag var der besøg, da byens spejdere kiggede forbi. De var også med til at røg-dykke, slukke brand, se biler og kran samt slukke en brændende person. Derudover fik spejderne og brandfolkene en god snak om brandsikkerhed.