Lasse og Anders underholdt gæsterne på mejeriet

I forrige uge havde Børnecancerfonden og Naturmælk inviteret til Charity- aften på mejeriet i Broderup. 60 havde købt billet og de fik en spændende og underholdende aften. Gwyn Nissen var konferencier og han bød landsholdsspiller i håndbold, Lasse Svan, velkommen som første taler. Lasse fortalte om livet som professionel håndboldspiller, hvor der er mange fantastiske oplevelser, men også megen transporttid og tid væk fra familien. Landsholdsfløjen, der spiller for Flensburg Handewitt, glædede sig over at kunne leve af sin hobby.

Efter Lasse Svans indlæg gik en meget veloplagt Anders Dahl Nielsen på scenen. Den tidligere lands­- holdsspiller og -træner lagde ud med at drille Lasse Svan. Han skulle ikke »pive« over transporttiden, når man flyver og kører i luksusbus. Da Anders var aktiv, tog man toget til Østeuropa, ligesom man ikke kunne leve af at spille håndbold. Anders fortalte flere gode og sjove historier. Han fortalte også om dengang, han havde Tinglev-drengen John Jacobsen på holdet. Anders afsluttede med at fortælle om sit virke i Skjern håndbold. Strukturen, tankerne bag og forskellen til SønderjyskE blev forklaret.

Som rosinen i pølseenden kom direktør i Børnecancerfonden, Marianne Nielsen, på scenen. Hun fortalte om kræftforskning og de muligheder for oplevelser, der gives til de kræftramte børn og deres familier. Hun berettede, at kun 3,5% af de indsamlede pengene i Børnecancerfonden går til administration. Det er et af de laveste sammenlignet med andre organisationer i DK og Europa.

Udover de tre spændende indlæg fik deltagerne mad, drikke samt en »goodiebag« med ost, smør, DKrundt krus og en blomst med hjem.