To rotter skaber gener for kunder, Brogaards Bageri og SuperBrugsen

Lørdag i pinsen opdagede bagerne hos Brogaards Bageri på Centerpladsen en rotte i vaskerummet. Der blev reageret hurtigt og både Brogaards Bageri og SuperBrugsen lukkede butikkerne. »Det er rigtig ærgerligt for både bageren og os. Vi havde et lign. problem i 2017 og alt er blevet sikret endnu mere efterfølgende. Alligevel har rotten gnavet sig igennem et PVC rør og fundet vej ind«, fortæller brugsuddeler Lars Fink Hansen. Der blev straks taget kontakt til Fødevarestyrelsen og skadedyrsbekæmperne fra Rentokil.

Efter en uges »jagt« på rotten blev den fanget og hos både bager og brugs glædede man sig til en almindelig hverdag igen. Super­- Brugsen åbnede igen fredag, mens bagerbutikken måtte væbne sig med tålmodighed.

Rotte nummer to

Et gammelt ordsprog siger, at et uheld sjældent kommer alene og i dette tilfælde passede sagnet desværre. Natten til tirsdag spottede et videokamera endnu en rotte i vaskerummet og det betød, at den planlagte renovering og rengøring af bagerens lokaler måtte udskydes på ubestemt tid. SuperBrugsen berøres ikke denne gang, fordi der er lukket af mellem butikken og bagerens vaskerum, hvor rotten befinder sig. »Vi er rigtig kede af det. Rotten befinder sig i et lukket rør i vaskerummet, hvor den gemmer sig. Vi ser frem til at både vi og Brogaards Bageri igen kan tage imod og servicere kunderne. Det her er virkelig irriterende og sørgeligt«, slutter Lars Fink Hansen.