Orkester med stor respekt for koncertpublikum

Der var stående bifald fra publikum til Sønderjyllands Symfoniorkester og til Iben Silberg, Stine Elbæk, Anders Christensen og Jesper Buhl fra Opera På Grænsen efter De Skønneste Toner på Sydbank Koncert Arena ved Zeppelinvej i Tinglev.

Efter koncerten talte musikerne om, at det mere var publikum, der havde fortjent det stående bifald. »Det er simpelt hen beundringsværdigt at se, at publikum blev siddende under hele koncerten, selv om regnen silede ned. En imponerende udholdenhed, så det var i grunden os på scenen, der burde have stået op og klappet af publikum«, sagde violinisten Alexandru Radu, der nu i efterhånden flere år har været en populær musikalsk gæst i Tinglev.

Sønderjyllands Symfoniorkester og sangerne fra Opera På Grænsen lod sig ikke slå ud over, at det regnede og regnede hele søndag eftermiddag.

Med det hidtil største orkester leverede Sønderjyllands Symfoniorkester et brag af en koncert.

For TinglevForum venter der nu en regning efter 2018-udgaven af De Skønneste Toner. »Der manglede 250 betalende, og i det våde vejr solgte vi meget mindre end budgetteret, så vi står nu tilbage med et underskud, som endnu ikke er gjort endeligt op, men det er risikoen ved at arrangere udendørs koncert i Danmark«, udtaler TinglevFo­rums kassemester, Preben Christensen.

TinglevForum sagde efter koncerten tak til de mange frivillige, der arbejdede flittigt for at skabe de bedst mulige rammer for de optrædende og publikum.