En festlig høstfest på mejeriet

I weekenden afholdt Naturmælk i Broderup deres årlige »Høstfest« på mejeriet. Straks fra start væltede det ind med gæster i alle aldre. Børn, unge, forældre og bedsteforældre var samlet til en festlig dag på arealet omkring mejeriet.

Mange fik prøvet en tur i hestevogn eller traktor, nogle fik lavet yoghurt eller set mejeriet indefra. Børnene legede i halmballerne, mens forældrene nød lidt godt til ganen i en af de mange salgsboder.

Midt på eftermiddagen var der fyldt op foran scenen, hvor især de mindste glædede sig til at se MGP stjernerne synge. Først var det dog Sine og Frække Rikke, der overtog scenen, inden tre deltagere fra MGP 2018 tog over. Først var det Thea & Rita, Derefter A&T, inden Toby Oby sluttede af. Vanen tro var der lange køer for at få en autograf hos de unge musikere efter koncerten.

Arrangørerne mener, at der igen i år har været omkring 3000 besøgende på mejeriet og det vækker stor jubel. På mejeriet var man enige om, at det igen havde været en forrygende høstfest og på at man glæder sig til at byde velkommen igen om et år.