Tarteletter og Beatles-musik i hallen

»Nu skal det vise sig, om det kan lykkes for TinglevForum at samle Tinglev-borgerne i et festligt lag,« siger formand Poul Erik Thomsen.

Som lokkemiddel har han tarteletter og en fortælling om The Beatles med en masse dejlig Beatles-musik og sang.

Betingelserne er benhårde og er givet på forhånd for TinglevForum. Der skal sidde mindst 350 omkring bordene i Tinglev Fritidscenter, hvis arrangementet skal løbe rundt. »Vi er ikke sådan rustet, at vi har en formue på bankbogen som en slags underskudsgaranti, så vi er helt afhængige af, at der kommer nok,« forklarer foreningens kasserer, Preben Christensen.

TinglevForum har indgået en aftale med Ritas Køkken, der leverer tarteletterne. Underholdningen kommer en god kending af Tinglev med. Alex Bødiker har tidligere optrådt på Friluftsscenen som medlem af Willys Kaffeklub, og nu kommer han i spidsen for et hold, der skruer tiden tilbage til de go’e gamle Beatles-dage. »Jeg fortæller de gode historier om Beatles, og så er der syv musikere og to sangere, der genopfrisker de helt fantastiske Beatles-numre med masser af musik og sang,« fortæller Alex Bødiker, der kunne melde om udsolgt, da showet havde premiere i Haderslev.

Det er første gang, at TinglevForum, der har base på Friluftsscenen i Byskoven, er rykket ind i Tinglev Fritidscenter med et arrangement.