Børnene skal vække julemanden

På fredag er det tid igen. Byens børn samles på Beredskabsstyrelsen Teknisk Skole for at vække julemanden. Skolen danner igen i år ramme om årets første julearrangement i Tinglev, når Tinglev Handels-, Håndværker- og Industriforening inviterer på en omgang gratis gule ærter, pølser med brød og julemelodier. Skolen har i mange år været en fast bestanddel af julen i Tinglev og vil igen i år være smukt illumineret med lys i vinduerne og fakler i området. Tinglev HHI opfordrer ligeledes byens borgere til at sætte lys i vinduerne og sætte fakler ved vejen. Når julemanden er vækket tager han kanen til julebyen på Centerpladsen, hvor lysene i det store juletræ tændes, inden han sammen med byens børn synger julesalmer. Igen i år spiller det tyske skoleorkester julemelodier mens sangen er lagt i hænderne på Tinglev Sangkor.

Julebyen er fuld af aktivitet

Centerpladsen danner igen i år ramme om julebyen. Konceptet, der i år kan fejre 5-års fødselsdag gentages med nye aktiviteter men også de faste programpunkter som Lykkehjulet, ponytrækning og gratis kaffe og kakao til de besøgende.

Sjove konkurrencer til familien

Tinglev HHI ønsker at skabe familiehygge i december måned og derfor har foreningen igen i år små, sjove konkurrencer i Ugebladet.