SuperBrugsen i Tinglev er på jagt efter ny uddeler

Torsdag eftermiddag blev uddeler Lars Fink Hansen fritstillet fra sit job i SuperBrugsen Tinglev. En enig bestyrelse begrundede opsigelsen med øns­ket om at få tilført ny ledelseskraft.

Lars har stået i spidsen for SuperBrugsen siden 2002, hvor hans far, Kjeld Hansen, gik på pension efter 34 år på samme post. Lars blev dengang hentet »hjem« fra Odder for at overtage faderens job.

Medarbejderne blev orienteret om bestyrelsens beslutning af formand Hans Jørgen Hansen på et morgenmøde fredag. Indtil en ny uddeler er fundet er det souschef Poul Tønder, der tager over.

Kolleger er orienteret

Fredag blev også Lars Fink Hansens kolleger i andre brugser orienteret om opsigelsen. I mailen stod der: »Bestyrelsen for Tinglev Brugsforening har besluttet at opsige uddeler Lars Fink Hansen. Årsagen til opsigelsen er, at bestyrelsen har vurderet, at det er nødvendigt for udviklingen og overlevelsen af Tinglev Brugsforening at få tilført ny ledelseskraft, som på nye måder kan drive foreningen og udnytte de muligheder, der er i daglig- varemarkedet i Tinglev og omegn.«

Afskedsreception

Bestyrelsen takker Lars for hans mangeårige indsats i Tinglev Brugsforening og giver samtidig borgerne mulighed for at sige pænt farvel til uddeleren ved en afskedsreception i butikken på lørdag.