Julemanden deler godteposer ud til børnene i Tinglev

På søndag inviterer Tinglev Handels-, Håndværker- og Industriforening vanen tro alle byens børn, forældre og bedsteforældre ned på Centerpladsen. Det er blevet en fast og god tradition, at man mødes den sidste søndag før jul. Udover muligheden for at ønske hinanden en glædelig jul har Tinglev HHI også sørget for, at julemanden kigger forbi med godteposer til børnene, og at Tinglev Brandværnsorkester spiller julemelodier. Også i år går Julemanden og hans hjælpere optog gennem byen, hvor alle børn og voksne inviteres til at følge med ham. Turen starter ved Automester F. Christensen og går via Hovedgaden til Centerpladsen. På Centerpladsen vil der blive sunget julesange og derefter vil julemanden og hans hjælpere dele godteposer ud til alle fremmødte børn. Når juleposerne er delt ud, trækker julemanden vinderne af årets julekonkurrence i Ugebladet. Efter præmieoverrækkelsen fortsætter han til Plejehjemmet Grøn­ningen, hvor han ønsker beboere og personale glædelig jul samt uddeler godteposer. Traditionen tro har Tinglev HHI haft en stribe julekonkurrencer med i Ugebladet i december måned. Rigtig mange læsere har løst opgaverne og været med i lodtrækningerne om de forskellige præmier.

Julebyen sørger for julestemningen

Søndag eftermiddag holder julebyen igen åbent, så borgerne har rig mulighed for at komme forbi og få del i den hyggelige julestemning der er på Centerpladsen. FDF spejderne sælger æbleskiver og gløgg, rideklubben giver gratis pony-rideture og der er mulighed for at vinde flotte præmier ved Lykkehjulet og i Lions Tombola. Alt i alt er der lagt op til en rigtig hyggelig eftermiddag i Tinglev.