Brødrene Allan og Ronni har benzin i blodet

Da brødrene Allan og Ronni var børn, var de begge aktive på gocart-banen.

Som voksne har de udgjort et stærkt racerteam, hvor de, med Allan bag rattet og Ronni i pitten, har vundet flere danske og tyske mesterskaber.
Nu genforenes brødrene Müller i automobilbranchen, hvor lillebror Ronni netop er blevet medejer af Müller Auto-Tec i Bolder­slev.

Ronni Müller, der er 39 år, har en baggrund som mekaniker og skal stå for den daglige drift af værkstedet. Den to år ældre Allan, der i årevis har arbejdet med franske biler, skal stå for kundekontakt og salg af både nye og brugte biler.

»Det handler om indsigt og kvalitet. I motorsporten kan det jo være livsfarligt at sende en kører på banen med en bil, der ikke fungerer optimalt på alle punkter. Det er nøjagtig samme synspunkt vi har, når det drejer sig om hr. og fru Jensens biler. Kvalitet er afgørende«, slutter Ronni Mül­ler.