Mange var aktive i Tinglev

Idrætsdag med tennis, badminton, billard og skydning trak fulde huse.

Knap 60 aktive mennesker var søndag eftermiddag samlet i hallen i Tinglev for at spille, skyde og dyste mod hinanden.

Aktiv Aabenraa og foreningerne fra Tinglev stod sammen om Åben Hal arran- gementet, hvor både børn og voksne havde mulighed for at prøve lidt af hvert. F.eks. havde Tinglev Tennis Klub allieret sig med en instruktør fra DGI, der gav de deltagende sved på panden. Meningen med Åben Hal er, at foreningerne får mulighed for at reklamere for deres tilbud og via Aktiv Aabenraa få hjælp til markedsføring og afholdelse af arrangementet.

Idrætsdag i Tinglev er det næstsidste arrangement i rækken inden konceptet går over til Åben Himmel med udendørs aktiviteter for hele familien i samarbejde med foreninger i hele kommunen.