Gå godt Tinglev

Anden søndag i juni inviteres alle interesserede til “Gå Godt Tinglev”, som arrangeres af Stigruppen i Tinglev, TIF’s Gå Sammen ture og TinglevForum. I og rundt om Tinglev er der blevet skabt et stort stisystem, og denne dag bliver der mulighed for at udforske de forskellige ruter.
Udgangspunktet bliver Tinglev Midt, hvor der vil være orientering om de forskellige ruter. De gående kan enten selv planlægge deres tur udfra nogle kort eller deltage på en fællestur med stiguide.
Der bliver mulighed for at prøve kræfter med én eller flere ruter, i den lette ende er Byskovruten på 800 meter. De forskellige ruter er tilgængelige allerede nu.
Det vil være muligt at få stillet både sult og tørst ved arrangementet.
“Det er sundt at gå, og vi håber at rigtig mange vil samles ude på stierne denne søndag. Jeg er sikker på, at mange også bliver overrasket over, hvor dejligt det er ude på stierne” siger formanden for Stigruppen Poul Alexandersen.