Svømmeklubben Plask er løbet tør for vand og penge

Nye, kommunale regler gjorde for nogen tid siden livet så svært for Tinglevs svømmeklub, Plask, at man ikke længere kunne tilbyde svømmehold til byens børn og borgere. Klubben blev forsøgt reddet af flere omgange, men i det sidste stykke tid har den været under nedlukning, bl.a. på grund af mangel på frivillige hjælpere.

Pengene er væk
I vedtægterne står der, at klubben ved lukning skal uddele den resterende formue til ungdomsarbejde i byen. Bestyrelsen har dog kunnet konstatere, at det 6-cifrede beløb, man troede var til rådighed, ikke længere står på foreningens konto. Hans Peter Hansen, talsmand for svømmeklubben, udtaler i en pressemeddelelse: »Formuen var på et pænt 6-cifret beløb, men uregelmæssigheder i regnskabet, har bevirket, at der ikke er nogen penge at dele ud af. Derfor er Svømmeklubben Plask desværre et overstået kapitel. Sagen er overgivet til politiet.«