Fodspor bød indenfor i den nye klinik

Fredag før pinse åbnede Fodspor deres klinik i Tinglev. Det blev markeret med en åbningsreception, hvor der var taler ved både Borgmester Thomas Andresen, Formand for BDN Hinrich Jürgensen og Regionsrådsmedlem Andrea Terp. De tre klippede, i fællesskab med indehaver Ejlif Nielsen, snoren som symbol for klinikkens åbning.

Poul Erik Thomsen fra Tinglev Forum holdt styr på talerne og ledte de godt 80 fremmødte gennem receptionen der også bød på lidt godt til både maven og ganen. Det er ægteparret Lis og Ejlif Nielsen der står bag Fodspor, der laver indlæg, sikkerhedssko, ortopædisk fodtøj, fodterapi og løbe-/gang­analyser.

Lis har en baggrund som fodplejer og Ejlif er uddannet Podolog. Klinikken i Tinglev er parrets anden, de har også en afdeling på Tønder Sygehus.