200.000 kr. til gode idéer

Hvis du har en vaks idé, der kommer mange til gavn og glæde, er det nu der skal sendes en ansøgning afsted.

Styregruppen, der også har med Udviklingsplanen for Tinglev at gøre, har modtaget 200.000 kroner, der skal bruges til at omsætte gode idéer til virkelighed i Tinglev.

Der er i forvejen reserveret 6,4 millioner kroner til områdefornyelse i Tinglev. Det er initiativer der styres fra forvaltningen i Aabenraa. Men initiativpuljen på 200.000 administreres lokalt, og målsætningen er at gøre det enkelt for dem med gode idéer.

»Vi kan i princippet behandle en ansøgning samme dag, som den kommer«, forklarer formand for Styregruppen i Tinglev, Tim Skovmand. For beløb under 50.000 kroner kan den lokale gruppe alene træffe en afgørelse. Er det søgte beløb mellem 50.000 og 99.999, skal gruppen via forvaltningen, og kun hvis det ansøgte beløb er over 100.000, skal et politisk udvalg også ind over beslutningen. »Det skal være initiativer, der kan blive et plus for flere. Et eksempel kan være forslag, der skaber mere information om byen, eller som pynter byen, men det er vigtigt, at så mange som muligt ser nogle gode muligheder og får lyst til at søge, så vi hurtigt kan skabe nogle forbedringer«, siger Tim Skovmand. De 200.000 kroner skal fordeles i løbet af i år og 2020, og ansøgninger modtages allerede fra i dag.

Ansøgninger til Initiativpuljen sendes på mail til Styregruppen på
tim@tinglev-bogtrykkeri.dk