Mange ville gå godt i Tinglev

Omkring 75 mænd, kvin-der, børn og en enkelt hund mødte op på Tinglev Midt for at gå forskellige strækninger ad tre af Stigruppens fem stier, da der i sidste uge var inviteret til »gå godt Tinglev«.

Først informerede formand Poul Alexandersen om stiforløbene og de muligheder, der var og er for at følge stierne i form af plakater, hjemmeside, facebook og QR-koder. Derefter gik det løs. De fleste valgte Amalienborgstien på 7,3 km nord om Tinglev, incl. ca. 400 meter på den ujævne jernbanestrækning fra Engparken til Todsbølvej. En mindre gruppe fulgte de 4,3 kilometer af Olgerstien øst om Tinglev, som ellers i sit fulde omfang strækker sig over 11,3 kilometer. Gruppen passerede fugle-udkigstårnet, som Stigruppen opførte for tre år siden. Den sidste gruppe, på ca. 10 personer, tog Mosevangstien på 4,5 kilometer syd om Tinglev.

Undervejs på ruterne har gruppen opstillet en halv snes informationsstandere. De forskellige hold startede på forskellige tidspunkter hvilket betød at deltagerne kune følge Poul Alexandersens opfordring til at samles og købe drikkevarer, ringriderpølser samt kaffe og kage og derved spæde lidt midler til Stigruppens slunkne kasse. Det lunede også, at Superbrugsen og Brogaards Bageri var sponsor af råvarer til afslutningen slutter Poul Alex­ander- sen med en forventning om, at et lignende arrangement vil blive gentaget næste år.

Fotos: Hartung