Morten er ny skoleleder på Tinglev Skole

Det bliver et kendt ansigt, der fremover sidder på skolelederens stol på Tinglev Skole. 38-årige Morten Heilmann Sørensen skifter nemlig sin midlertidige stilling som konstitueret skoleleder ud med en fast stilling som skoleleder.

1. januar blev han ansat som konstitueret skoleleder, da tidligere skoleleder Pia Diabelez fratrådte. Før tiden på Tinglev Skole var Morten Heilmann Sørensen afdelingsleder på Lyreskovskolen.

»Størrelsen på Tinglev Skole er noget, der passer mig meget godt. Jeg havde cirka samme antal elever under mig, da jeg var afdelingsleder i Bov. Jeg glæder mig til at komme i gang, og det er virkelig et spændende job, hvor jeg forhåbentlig kan bidrage med mit syn på, hvordan man driver en god skole,« siger han og fortsætter: »Jeg kender jo allerede elevflokken og personalet, og der er en rigtig god stemning på skolen, som vi skal arbejde videre med. Der er ting, vi kan udvikle, hvis vi hjælper hinanden, og det ser jeg frem til at stå i spidsen for.«

Som skoleleder på Tinglev Skole ser Morten Heilmann Sørensen især frem til at involvere skolen endnu mere i lokalsamfundet. »For mig at se er det altafgørende, at en skole kan være en stor, betydelig del af lokalsamfundet. Med 330 elever på Tinglev Skole og elever på både den tyske efterskole samt den tyske skole er der mange skolebørn i Tinglev By hver eneste dag. Så mit håb er, at både ledelse, medarbejdere og elever kan fylde endnu mere i lokalsamfundet, end de gør i dag,« siger den nye skoleleder.

Skolechef Lars Borst Hansen fortæller, at det var et enigt ansættelsesudvalg, der pegede på Morten Heilmann Sørensen som ny leder på Tinglev Skole. »Jeg er helt tryg ved, at Morten fortsætter som skoleleder, og at han fortsætter det gode arbejde, han det sidste halve år har leveret. Han har vist, at han er den rigtige mand til posten, så jeg er sikker på, at det er et godt valg,« fortæller skolechefen.

Morten Heilmann Sørensen bor til dagligt i Flensborg med Laila, som han har fire sammenbragte børn med.