Naturmælk er klar til høstfest

I den kommende weekend inviterer mejeriet Naturmælk til den årlige høstfest på̊ mejeriet. Det økologiske mejeri i Broderup åbner dørene til en dag med hygge, musik, sjov og masser af work-shops, hvor man kan prøve at være mejerist for en dag.

Der er hestevogns- og trak- torture, halmborg til at hoppe i, man kan komme tæt på køer og kalve og få̊ en rundvisning på̊ mejeriet og få̊ et indblik i den daglige produktion.

Dagens underholdningsprogram starter med bugtaleren Sine og Frække Rikke. Eftermiddagen byder på musik med kunstnerer fra MGP og Xfactor. Det er igen i år lykkedes Naturmælk at få rigtig populære navne til Broderup. Albina og Sigmund, der begge nåede langt i X-factor, kommer på scenen og det samme gør Melissa og Victor, der nåede i finalen ved MGP sidste år.

Både ledelse og personale på mejeriet glæder sig rigtig meget til at vise virksomheden frem og byde velkommen til høstfest hos Natur- mælk.