Tinglev IF redder svømmehold

Snart er der igen børnehold i Tinglev svømmehal

Tinglev IF har valgt at oprette en ny svømmeafdeling for at styrke idrætstilbuddene i Tinglev.

Instruktørerne er fundet, tilmeldingen er åben – men der mangler lige to udvalgs­medlemmer til deltagelse i Tinglev IFs hovedbestyrelse. Det er et krav fra idrætsforeningen.

Medlemmerne i udvalget vil stå for det praktiske bag svømmeafdelingen, f.eks. oprettelse af hold, indkrævning af kontingent samt opdatering af hjemmesiden – heraf er mange funktioner fælles med og støttes af idrætsforeningen. I første omgang har man oprettet to hold. Et for de 6-8 årige og et for de 8-10 årige. Karen Karlsen er instruktør på begge hold.

Det er Aktiv Aabenraa og Tinglev IF, der sammen har fundet en løsning, så der igen kan herske aktivitet og svømmeglæde i vandet. Det er deres håb, at afdelingen kan vokse sig stor og stærk som den forhenværende svømmeklub og at holdudbuddet kan vokse i takt med efterspørgslen. Der bliver arrangeret et velkomstmøde sidst i september.