Thomas har måttet lukke bagerforretningen i Tinglev

Efter 14 år måtte Thomas Brogaard kaste håndklædet i ringen og lukke Brogaards Bageri i Tinglev.

Det skete tirsdag eftermiddag efter et personalemøde og det efterlader et mørkt hjørne i SuperBrugsen, hvor bagerforretningen har haft til huse de sidste år. Der er heller ikke længere lys i bageriet på hjørnet af Grønnevej og Kastanievej.

Gik ned med stress
Årsagen skal findes før sommerferien, hvor Thomas blev ramt af en meget hård omgang stress. »Kroppen sagde fra. Jeg begyndte at græde og kunne pludselig ikke mærke benene«, husker den nu tidl. bagermester.

Til salg
Thomas og hans hustru Ingrid har i et stykke tid vidst, at han ikke kunne drive forretningen videre og har derfor forsøgt at sælge den. »Vi har en sund virksomhed med gode tal, men det er desværre ikke lykkedes os at sælge den og dermed sikre de ansattes arbejdsplads. Det er jeg rigtig ked af«, fortæller Thomas. Efter bekendtgørelsen på Facebook tirsdag aften har der været mange kommentarer og næsten alle har været positive. Kunderne har stor forståelse for situationen men begræder, at de ikke længere kan få de gode bagervarer, som Brogaards Bageri var leverandør af. »Det varmer, at så mange skriver og tænker på mig og min familie.
Jeg har arbejdet alt for meget og sovet for lidt, men det ser jeg først nu«, smiler Thomas og fortsætter: »Nu har jeg fokus på at få det hele afsluttet på en ordentlig måde og så kommer jeg videre. Det har været 14 fantastiske år i Tinglev og jeg er meget taknemmelig over den opbakning, jeg har fået. Nu skal jeg finde ud af, hvad min krop vil være med til og så går livet jo også videre«.