Tinglev viste sig fra sin skønneste side

Fredag eftermiddag havde Tinglev HHI inviteret alle byens borgere op på Beredskabsstyrelsen Teknisk Skole.
Årsag: Julemanden skulle vækkes.
Med en konkurrent som Black Friday var bestyrelsesmedlemmerne spændte på, om mange ville møde op? Bekymringerne blev gjort til skamme, for da Arne Hansen holdt velkomsttale, var pladsen fyldt af smilende børn, der sammen med deres familier ville sikre sig, at julemanden blev vækket ordentligt. Beredskabsstyrelsen Teknisk skole havde sat lys i vinduer, i tårnet og tændt fakler langs de nærliggende stier. Det Tyske Skoleorkester spillede julemelodier, mens Tinglev HHI serverede gule ærter og pølser. »Der var rigtig mange mennesker på »Den Røde Plads« i dag. I Tinglev HHI bruger vi mange timer på at skabe disse julerammer og så er det fedt, når så mange bakker op og gerne vil være med«, fortæller formand Michael Christesen.

Tinglev Brandværn hjalp julemanden ned med deres store stigevogn, der bestemt også var populær hos de mange børn. Da julemanden var hentet ned fra det store tårn, hilste han på de mange glade og forventningsfulde børn, der lystigt fortalte om deres juleønsker.

Lidt senere satte julemanden sig op i kanen hos Glenn, der sammen med byens borgere tog gennem byen mod Centerpladsen, hvor lysene i det store juletræ skulle tændes. Tinglev Brandværn var igen til stede på Centerpladsen og fik julemanden højt til vejrs, så han kunne tænde alle lysene på juletræet. Som noget nyt var Tinglev HHIs tidligere formand, Lars Ley, indkaldt til at styre begivenhederne.

Flot og hyggelig juleby
Igen i år har en gruppe frivillige under Tinglev HHI lagt et stort stykke arbejde i at få lavet en flot og hyggelig juleby på Centerpladsen. Hvert år bliver der ændret og justeret lidt, så byen hele tiden forbedres. I år har gruppen flyttet lidt rundt på boder og vogne, så byen fremstår endnu mere brugervenlig end tidligere. Julebyen vil være åben de kommende to lørdage samt søndag inden juleaften. Her vil der bl.a. være salg fra de forskellige boder, ponyridning, juletræssalg, juleting, lykkehjul og tombola. Tinglev Brandvæsen laver aktiviteter for børnene og Luciapigerne samt Tinglev Sognekor synger julen ind. Alt sammen fordelt udover åbningsdagene. »Fredag aften viste Tinglev sig fra sin allerbedste side. Gode rammer, mange smilende mennesker og så de forventningsfulde børn, der løb rundt omkring juletræet med glæden strålende ud af øjnene. Det gør, at man gerne bruger en del af sin fritid på det her«, slutter Tim Skovmand fra Tinglev HHI.