Gør en forskel – bliv kampagneleder i Tinglev

Vi søger en eller flere frivillige, som vil forberede Kræftens Bekæmpelses landsindsamling i Tinglev, og være med til at give indsamlerne en god oplevelse på selve dagen. Det hele sker i tæt samarbejde med landsindsamlingens sekretariat og eventuelt andre frivillige i dit område.

Landsindsamlingens sekretariat leverer blandt andet plakater og opslag til dig, så du og dit team af frivillige lettere kan rekruttere indsamlere. Den øvrige forberedelse kan du også få hjælp til, uanset om det drejer sig om planlægning af ruter eller udkast til pressemeddelelser.

Du behøver ikke at bo i Tinglev, men det letter arbejdet at have lokalkendskab. Du har flair for koordination og IT, er udadvendt og god til at involvere og motivere.

Du er selv med til at bestemme, hvor mange aktiviteter du vil igangsætte, og hvordan du vil tilrettelægge indsamlingen.

Hvad kan du få af det?
– Du får god erfaring med at organisere en aktivitet, der involverer mange mennesker
– Du kommer til at møde mange andre fra dit lokalområde
– Du får gode oplevelser sammen med andre frivillige
– Du gør en konkret forskel for kræftsagen

Dine opgaver
Der er en række faste opgaver, der skal klares i forbindelse med planlægningen og selve indsamlingsdagen den 29. marts 2020.

Opgaverne består bl.a. i at tage kontakt til tidligere indsamlere, opdatere indsamlingsruterne, sikre optælling, informere lokale medier om landsindsamlingen og planlægge indsamlingsdagen i forhold til, hvor det skal afholdes mv. Kræftens Bekæmpelse stiller relevante IT-systemer til rådighed, og den øvrige forberedelse kan du også få hjælp til, uanset om det drejer sig om planlægning af ruter eller udkast til pressemeddelelser.

På selve dagen, har du sammen med dit team ansvaret for at gøre indsamlingsstedet klar og skabe nogle gode rammer for indsamlerne, så de får en god oplevelse og får lyst til at samle ind til næste år.

Du bliver inviteret til kampagnestartmøde i januar. Her gennemgås blandt andet den nye kampagnevejledning, der udførligt forklarer de opgaver, der skal klares trin for trin.

Er du interesseret i at høre mere om opgaven, så kontakt venligst:
Administrativ koordinator Jannie Møller
Kræftens Bekæmpelses Områdekontor i Syd
Mail: janniem@cancer.dk
Tlf. 30 38 23 37

Læs mere om Kræftens Bekæmpelses Landsindsamling på indsamling .dk