Julemanden har godteposer med til børnene i Tinglev

På søndag inviterer Tinglev Handels-, Håndværker- og Industriforening vanen tro alle byens børn, forældre og bedsteforældre ned på Centerpladsen. Det har efterhånden været en fast tradition i rigtig mange år, at byens borgere mødes her den sidste søndag før jul. Udover muligheden for at ønske hinanden glædelig jul har foreningen også sørget for, at julemanden kigger forbi med godteposer til børnene, samt at Tinglev Brandværnsorkester spiller julemelodier. Julemanden og hans hjælpere går gennem byen og hilser på byens børn. Turen starter ved Automester F. Christensen og går via Hovedgaden og Jernbanegade. På Centerpladsen vil der blive sunget julesange og derefter vil julemanden og hans hjælpere dele godteposer ud til alle fremmødte børn. Når juleposerne er delt ud, trækker julemanden vinderne af årets julekonkurrence i Ugebladet. Efter præmieoverrækkelsen fortsætter han til Plejehjemmet Grøn­ningen, hvor han ønsker beboere og personale glædelig jul.

Julebyen sørger for julestemningen
Søndag eftermiddag er der igen åbent i julebyen, så der er mange gode grunde til at kigge forbi og få del i den hyggelige julestemning. FDF spejderne sælger æbleskiver og gløgg, rideklubben giver gratis pony-rideture og der er mulighed for at vinde flotte præmier ved Lykkehjulet og i Lions Tombola. Alt i alt er der lagt op til en rigtig hyggelig juleeftermiddag i Tinglev.