50 år med Brovig Maskiner

Der er lidt ekstra at fejre, når Brovig Maskiner slår dørene op til det årlige åbent hus i weekenden. Det er nemlig 50 år siden, virksomheden blev stiftet af Viggo Brodersen.

Firmaet startede i 1970 med at forhandle Fiat traktorer, som sidenhen blev til Ford traktorer, og som i dag er New Holland.

Siden starten i 1970 var Viggo i spidsen for virksomheden, indtil han i 2002 påbegyndte generationsskiftet til den nuværende ledelse. I dag er det Hans Christian Mathiesen, Ejnar Warming, Hans Schøsler, Stefan Møller og Christian Thomsen, der tegner Brovig Maskiner.

New Holland er stadigvæk at finde i stor stil hos Brovig og det er et populært mær-ke. New Holland bliver formentlig kåret til den mest solgte traktor i Danmark igen i år og det vil så være 10. gang i træk, at man opnår den hæder.

Både personale og ledelse glæder sig til at fejre 50 års jubilæet sammen med kunder, leverandører, venner af huset og borgere i weekenden.