Bager fik en forrygende start

Første torsdag i januar genåbnede bagerforretningen i SuperBrugsens lokaler på Centerpladsen i Tinglev. Bagermestrene Carsten og Henrik Kock fra Nybøl har overtaget efter Brogaards Ba­geri.

Allerede en halv time før butikken skulle åbne, stod der borgere i kø foran butikken og derfor valgte personalet at åbne dørene. »Det er gået over al forventning. Vi er virkelig blevet godt modtaget i Tinglev og er taknemmelige. Vi kunne ikke have drømt om en bedre start og glæder os meget til at lære området og borgerne bedre at kende,« fortæller Henrik Kock, der er i Tinglev hver dag i øjeblikket.

Konditor i Tinglev
Bagermestrene forventer, at der skal være en konditor i Tinglev, som skal lave kagerne. »Brødet laver vi i Nybøl og færdigbager i Tinglev, og når de afleveres i butikken, skal der kager med den an­den vej,« fortæller Henrik. Alle andre produkter skal som hidtil bages færdig i butikken, så der hele tiden dufter af friskbagte varer.

Kendte ansigter
Det er ikke kun nye ansigter, kunderne møder, når de kommer ind i butikken. Susanne og Britta, der også arbejdede for Thomas Bro­- gaard, er stadig at finde bag disken.