SuperBrugsen optimerer

Hos SuperBrugsen Tinglev sker der flere nye og spændende ting for tiden. En ny vin-afdeling har set dagens lys. Netop det med lyset er helt nyt. Tidligere var der mørke hylder, men de er nu skiftet ud til noget mere tidssvarende, samtidig med at der er kommet lys på hver hylde. »Vin-afdelingen er blevet meget mere synlig efter moderniseringen. Den fremstår meget lys og ind­by­den- de nu,« fortæller brugsuddeler Martin Brønd.

Digitale hyldeforkanter
De faste kunder har sikkert allerede bemærket, at der er kommet digitale prisskilte i hele butikken i de sidste uger. Det har man valgt at gøre af flere grunde, fortæller Martin: »Det skulle gerne minimere prisfejlene en del og så har vi brugt rigtig mange timer på at skifte hyldeforkanter, hver gang der kom en ny tilbudsavis på gaden.« Med de nye, digitale prisskilte sker opdateringen automatisk fra hovedkon- toret, men også i butikken har man mulighed for at tilpasse priserne.

Kurveløfter ved kassen
Optimeringen og moderniseringen af SuperBrugsen Tinglev er ikke slut endnu. Om kort tid bliver der installeret to stk. »basket lift« ved kasse 1 og 2. Det er kurve-løftere, der gør det lettere for dem, der har svært ved at løfte kurven op til transportbåndet. »Vi har mange ældre kunder i butikken og derfor har vi valgt at investere i to basket lifts. Det giver god mening, synes vi,« slutter Martin Brønd.