Tinglev Rideklub hædret

Tinglev Rideklub er kåret som Årets Rideklub af Dansk Rideforbund ved det netop overståede Repræsentantskabsmøde, som for første gang nogensinde er afholdt digitalt.

Alle rideklubber under Dansk RideForbund havde mulighed for at se en video og afgive stemmer på de nominerede, som var Roskilde Rideklub, Stevnstrup Rideklub og Tinglev Rideklub. Her vandt Tinglev Rideklub med 102 stemmer foran Roskilde Rideklub, 89 og Stevnstrup Rideklub med 75 stemmer. Den nyindstiftede pris skulle have været uddelt den 18. april i Kolding ved forbundets årlige repræsentantskabsmøde, men dette blev aflyst som så meget andet på grund af corona situationen.

Indstillet af tidligere bestyrelsesmedlem
Tinglev Rideklub er indstillet til prisen af det tidligere bestyrelsesmedlem Finn Märcher, som ligesom res­ten af rideklubbens medlemmer er super glade og stolte over prisen. Finn siger med et stort smil på læben: »Da jeg læste det, var min første reaktion, YES, vi gjorde det’ – ganske som jeg sagt så mange gange i årenes løb, når vi mange frivillige gennemførte et af de mange projekter, vi har haft gang i Tinglev Rideklub. Specielt Rømø Beach Jump står mit hjerte nær, og det var med blandede følelser, jeg måtte meddele de mange forventningsfulde ryttere, at vi så os nødsaget til at aflyse dette års RBJ pga. Covid19.«

I forbindelse med nomineringen fortæller Finn: »Selv om jeg nu kun er frivillig i forbindelse med planlægning og afvikling af Rømø Beach Jump og ikke læn­ge­re kommer dagligt i Tinglev Rideklub, så har jeg indstillet klubben, fordi den gennem årene har vist ekstra­- ordinær nytænkning og gennemført mange innovative tiltag. Derfor har TRK fortjent prisen som Årets klub i Dansk Rideforbund!«