Badevandet hos Uge Lystfiskeri er det næstbedste i Danmark

Når det gælder rent badevand, så er Aabenraa Kommune med helt fremme. Friluftsrådet har netop offentliggjort en liste over de 25 bedste badesteder i landet – målt på badevands­kvalitet – og her er hele fire badesteder i Aabenraa Kommune med i top 15. Sandskær Strandcamping tog førstepladsen og på en delt andenplads kommer Uge Lystfiskeri og Camping. Den flotte placering deler de med Nyborg Storbæltsbad. Skarrev Strand ligger som nummer syv og Løjt Feriecenter er placeret på en 14. plads. »Vi er rigtig stolte af den fornemme placering og idet jeg selv bader i søen, kan jeg bekræfte, at det er rigtig dejligt og lækkert«, siger indehaver Hans Petersen i Uge og fortsætter: »Vi vil gerne igang med et løbende generationsskifte eller måske sælge virksomheden i løbet af nogle år og så er det dejligt med god og positiv omtale.

Fakta
Friluftsrådet gennemfører hvert år stikprøver på landets 174 »Blå Flag« strande og 39 »Badepunkter«. Der tages vandprøver, som analyseres for diverse bakterier.