Karens Blomster lukker

Tinglevs blomsterbutik, Karens Blomster, lukker med udgangen af 2020. Butikkens mangeårige indehaver, Arne K. Hansen, døde for kort tid siden og det er ikke lykkedes at sælge butikken. Derfor har Lis Elkjær Hansen nu besluttet at lukke butikken. »Arne har drevet butikken, som han overtog efter sine forældre, i 24 år. Da han blev syg, tog vores fantastiske personale over og kørte butikken videre i Arnes ånd. Men nu er tiden inde til at komme videre, så derfor lukker vi butikken«.

Forretningen på Hovedgaden i Tinglev har »altid« været en del af byen. Karen og Per Hansen startede butikken op og da tiden til pension var inde, overtog sønnen Arne forretningen. Han blev hurtigt kendt for sine vidunderlige kreationer og finurlige ideer med blomster. En sand kunstner, når det gjaldt sammensætningen af forskellige farver, typer osv. »Arne var altid meget taknemmelig for de mange, trofaste kunder, der kom i butikken. Han deltog også gerne ved messer, foredrag og alle de arrangementer, der var i byens handelsstandsforening, hvor han også sad i bestyrelsen«, fortæller Lis Elkjær Hansen, der håber, at der fortsat vil være en blomsterbutik i Tinglev. »Der er rigtig mange gode og trofaste kunder i Tinglev og omegn og jeg håber, at en eller anden har mod på at starte blomsterbutik i byen. Det ville da være træls, hvis Tinglev ingen havde«, slutter hun.