Rejsegilde på »Ny Grønningen«

Det går fremad med byggeriet af plejehjemmet Ny Grønningen i Tinglev. Torsdag eftermiddag var der rejsegilde, som på grund af det aktuelle forsamlingsforbud blev en noget mindre fest end planlagt.

»Normalt takker vi håndværkerne og er vært ved lidt godt til ganen, når vi holder rejsegilde. Det gjorde vi også i dag, men vi havde jo alle håbet, at vi kunne være endnu flere folk forsamlet. Men i disse tider kan det desværre ikke være anderledes«. Sådan lyder det fra borgmester Thomas Andresen, som torsdag eftermiddag i sidste uge sammen med formanden for Social- og Sundhedsudvalget, Karsten Meyer Olesen, var med til rejsegilde på plejehjemmet Ny Grønningen i Tinglev.

På grund af forsamlingsforbuddet var der kun ti mennesker forsamlet, og pla­- nerne om at invitere plejehjemmets beboere, byens borgere og andre gæster blev aflyst. »Jeg glæder mig meget over, at det fortsat går godt med byggeriet af Ny Grønningen, og jeg er sikker på, at det bliver et flot resultat. Samarbejdet med både håndværkere og arkitekter er upåklageligt, hvilket er med til at gøre processen med plejehjemmet god for alle«, fortæller Thomas.

Det nye plejehjem står efter planen færdig i slutningen af 2021, og der bliver noget at glæde sig til. »Jeg er sikker på, at når plejehjemmet står færdigt, vil det være en aktiv del af lokalområdet. Det er med til at skabe et levende bymiljø i Tinglev, og jeg håber, at der vil være aktivitet og en god atmosfære, når det engang er færdigt. Jeg glæder mig personligt til at se det færdige resultat«, siger Karsten Meyer Olesen.