SuperBrugsen udvider i blomsterafdelingen

SuperBrugsen har valgt at udvide deres blomsterafdeling. Beslutningen kommer som en direkte konsekvens af nedlukningen hos Karens Blomster. »Vi er kede af, at Karens Blomster lukker. Vi solgte Coops blomster i SuperBrugsen, og Arne havde de håndbundne buketter osv. I starten af 2021 udvides sortimentet i butikken med håndbundne buketter, sammenplantninger, bårebuketter, kranse og meget mere, for at der stadigvæk kan købes blomster i Tinglev«, fortæller bestyrelsesformand Hans Jørgen Han­sen.
I januar påbegyndes ombygningen af det nuværen­de lager, som skal om­dan- nes til binderi. »Vi sætter to glaspartier samt en køleblæser op ude i indgangen, hvor der allerede er blomster nu. Derudover bygges lageret om til et decideres binderi, hvor man kan bestille håndbundne buketter osv.«, fortæller brugsuddeler Martin Brønd.
Ombygningen af lageret forventes at tage det meste af januar måned og uddeleren forventer, at det nye blomsterbinderi er klar i starten af februar. »Der bliver lidt byggerod, når lageret skal omstruktureres, men kunderne vil allerede kunne bestille og købe blomster, når vi åbner i det nye år,« siger Martin.

Kendt ansigt i SuperBrugsen
Fra starten af næste år kommer der også et nyt ansigt i SuperBrugsen. For at kunne servicere kunderne i binderiet har man ansat Thomas Lorenzen, der kommer fra en lignende stilling hos Karens Blomster. »Selvom det er på en lidt kedelig baggrund, at vi starter blomsterbutik, glæder vi os til at udvide sortimentet og servicere kunderne,« slutter Martin Brønd fra SuperBrugsen.