Lasse har solgt virksomheden

Tømrer- og snedkermester Lasse Høj Gregers Andresen fra Bulværk Facade har solgt sin virksomhed til Tømrer- og snedkerfirmaet Karl D. Petersen fra Avnbøl ved Sønderborg.
Efter forretningsoverdragelsen af det 11 år gamle tømrer- og snedkerfirma Bulværk Facade ved Tinglev, fortsætter Lasse som tømrer i Karl D. Petersens nye Aabenraa-afdeling. Her bliver hans primære opgave at betjene de kunder, der allerede kender ham fra Bolderslev, Tinglev og resten af kommunen.

»For 11 år siden havde vi kun et barn og siden er tre andre skønne børn kommet til. Det harmonerer simpelthen ikke mere for os, at jeg er selvstændig erhvervsdrivende. Der er alt for mange timer der forsvinder til firmaet, og det går ud over min tid sammen med min familie. Lige pludselig er de blevet så store, at de kan klare sig selv, og den tid sammen med dem kommer ikke igen«. »Vi har brug for at være mere sammen som familie, end det kan lade sig gøre når man har 40-50 timer om ugen, og til tider mere, siger Lasse og fortsætter.
– Jeg elsker mit fag som tømrer og snedker, og tiden fremadrettet bliver både spændende og udfordrende. Og de mange gode kunder jeg har haft igennem de mange år, vil kunne fortsætte med at blive serviceret af mig, blot gennem Karl D. Petersen«, slutter Lasse.

Karl D. Petersen har netop købt en 1.000 kvadratmeter stor industriejendom på Lille Kolstrup 32 i Aabenraa, som senest har huset BT Autohandel. »Vi har indtil nu ikke løst mange opgaver i Aabenraa; måske fordi vi bor i en anden kommune. Det ser vi som et dilemma. Virksomheden er trods alt kun tre kilometer fra kommunegrænsen, og for at nedbryde de usynlige barrierer, etablerer vi nu en selvstændig afdeling i Aabenraa«, siger tømrermester Morten Anker Petersen.