Tinglev-filmen præsenteres på Centerpladsen

Hvad er nu det for en film, tænker du. Har Tinglev noget at lave en film om? Det korte svar er JA, for »Tinglev, er mere end du tror«.
Med udgangspunkt i dette udsagn har AD-Media, med hjælp fra mange sponsorer fra Tinglev og Omegn, produceret en lille film, der fortæller om byen og dens mange muligheder. Hele idéen med filmen er at få folk til at ville flytte til Tinglev samt få dem, der allerede bor her, til at være stolte af at bo i byen.
»Vi er glade for, at så mange erhvervsdrivende/foreninger og institutioner har villet bakke op om filmen.
Det er med til at cementere, at man gerne vil vores by, og det er et vigtigt signal at sende til omverdenen for fremtiden« siger folkene bag ideen til filmen. For yderligere at synliggøre »Tinglev, mere end du tror« vil der, dagen forinden lanceringen af filmen, blive uddelt T-shirts med logoet til eleverne fra 0.– 6. klasse på Tinglev Skole og Deutsche Schule.
Arrangørerne håber, at mange vil kigge forbi teltet på Centerpladsen for at se filmen.

Efter premieren kan filmen ses via dette link:

Man velkommen til at dele linket med venner, familie, forretningsforbindelser eller på de sociale medier.