Bente vandt navnekonkurrence

Plejehjemmet Grønningen i Tingev skal snart flytte til »Ny Grønningen« og har i den forbindelse haft en konkurrence om, hvad de to huse skulle hedde. »Vi har i hele november haft stemmesedler liggende, så alle forbipasserende kunne komme med forslag, fortæller Lillian Jessen fra administration på Grønningen og fortsætter: »Vi er glade for at kunne sige, at det faktisk var tre af vore beboeres forslag, som kom med i slutopløbet. Bente Hassing vandt med sit forslag: »Skovbo« og »Engbo«, som blev valgt af at meget enigt dommerpanel.

Den stolte vinder siger efter hun præmieoverrækkelsen: »Jeg har haft en fantastisk dag, siden jeg hørte, at mine navneforslag til de nye afdelinger vandt. Jeg takker dommerpanelet rigtig meget – jeg troede æren ved at vinde var en præmie i sig selv – men vips der stod Lillian pludselig med en meget flot gave til mig, rødvin, chokoladehjerte, lakrids- og /chokoladekugler og en hyacint i potte! Nogle må have lagt mærke til lige de ting, jeg er vild med! Lillian kunne også fortælle mig, at min nye bolig ligger i afdeling Skovbo! Den anden afdeling får navnet Engbo.«