Klaus L. Hansen har solgt tømrervirksomheden

Mandag i sidste uge havde Klaus L. Hansen første arbejdsdag hos Drøhse.

Efter 15 år som selvstændig valgte tømrermesteren kort før jul at sælge virksomheden til kollegaen fra Løgumkloster. Klaus Hansen blev udlært i 1989 hos Peter Keller i Tinglev og startede egen tømrerforretning i 2006. »Jeg følte, at tiden var inde til at prøve noget nyt. Det har været 15 fantastiske år med masser af gode opgaver og oplevelser, som jeg ikke ville have været foruden«, fortæller Klaus Hansen.

Drøhse blev grundlagt i 1977 af Jan Drøhse på Nørregade i Løgumgårde. I 1979 rykkede firmaet i nye lokaler på Hedelykkevej 2, hvor firmaet også har til huse i dag. Drøhse har stille og roligt udviklet sig gennem årene og tæller i dag omkring 40 ansatte. I 2007 overtog virksomhedens tidligere tømrerlærling og bygningskonstruktør Tue Enghave Jensen virksomheden og det er stadigvæk Tue, der sidder for enden af bordet.

Samarbejde i flere år
De to virksomheder har haft et uformelt samarbejde i 3-4 år. Drøhse har brugt Klaus ved flere lejligheder og derigennem er dialogen omkring et køb opstået. »Vi har haft små snakke undervejs i løbet af årene og nu kom tiden så, hvor det hele kunne realiseres. Klaus’ værdier passer godt sammen med de værdier, vi har hos Drøhse«, fortæller Tue E. Jensen.

Hos Drøhse arbejder de både med mindre projekter for private husejere, men også med større projekter som f.eks. Cimbriaparken i Aabenraa, landbrug eller boligforeninger. »Klaus får ansvaret for flere af vore byggepladser og skal fungere som en slags medarbejdende formand,« slutter Tue E. Jensen.