Torbens hus blev kåret til »Årets hus« i Bylderup

Da Borgerforeningen for Bylderup-Bov, Bylderup og Lendemark forleden afholdt deres årlige generalforsamling, var det traditionen tro også tid til at kåre »Årets hus«. Borgerforeningen havde udvalgt tre potentielle ejendomme, og så kunne områdets borgere via Facebook afgive deres stemme.

Årets vinder blev Slogsherredsvej 51 i Bylderup, der er ejet af Torben Petersen. »Jeg overtog huset i juli 2020«, fortæller Torben. »Jeg var på udkig efter et hus, og da en lokal tømrermester kontaktede mig og fortalte, at huset var til salg og havde potentiale, så købte jeg det efter at have set det kort et par gange«.

Huset er opført i 1971, og det trængte til en del renovering indvendig, men nok især udvendig. Torben har stort set været igennem hele huset. Indvendig har han lavet et køkken-alrum og husets fem værelser er blevet total- renoveret og gæstetoilettet har også fået en tur. Udvendigt er der kommet nye vinduer i og huset har fået nyt tag. Haven er blevet fuldstændig ryddet og nyanlagt og der er lagt flisebelægning rundt om huset og lagt nye terrasser.

»Jeg hygger mig med mine husprojekter, men ser også frem til at blive helt færdig«. »Og jeg er jo ikke den eneste der er i gang«, slutter Torben, »for jeg kan se at der er mange der er i gang med at renovere deres huse i byen – især de unge – og det er super godt for hele området!«