Skønsang i Tinglev Byskov

I samarbejde med Tinglev Forum har Opera på Grænsen i en årrække været med til at tilrettelægge arrangementet »De skønneste toner«, hvor Sønderjyllands Symfoniorkester spiller til et team af operasangere. I år er det ikke muligt, da Symfoniorkestret ikke kan deltage. Det bliver muligt igen i 2023, men med fortsat støtte fra Aabenraa kommune kan der i juni måned i år bydes på et andet spændende sommerprogram med skønsang – denne gang ved Friluftsscenen i Tinglev Byskov – og denne gang med klaverledsagelse.

Supergode og alsidige sangsolister
Arrangørerne har i år valgt sopranen Julie Meera Albertsen og barytonen William Jønck Pedersen som solister, og de bliver akkompagneret på klaver af pianisten Louise Schrøder. Der vil ved koncerten både være kendte toner fra operaer, operetter og musicals. Så der skal nok blive god afveksling. Julie er uddannet fra Operaakademiet (2017) og fra konservatorierne i både Aarhus og København. Hun debuterede på Det Kongelige Teater allerede i 2015 og har sunget med en række symfoniorkestre og ensembler – bl.a. Sønderjyllands Symfoniorkester og Prinsens Musikkorps.
William er både uddannet i udlandet på Guildhall School of Music and Drama og på Hochschule für Musik und Teater i München – og i Danmark på musikkonservatoriet i København. Han har også erfaring fra en række roller i forestillinger på Det Kongelige Teater, bl.a. i Adam Prices bearbejdning af »Den glade Enke«. Louise er en særdeles erfaren pianist og akkompagnatør uddannet ved Syddansk Musikkonservatorium i 2006.
Det er med andre ord et sikkert hold, der står på Friluftscenen, og som det vil være en nydelse at lytte til.