Tinglev IF smed sponsorpenge i svømmeafdeling og fik stor succes

Der er et stort sponsorbeløb på vej til Tinglev IF, der med foreningens sponsoraftale med OK kan se frem til ekstra støttekroner i foreningskassen.

Ovenpå en svær og udfordrende tid under corona giver OK endda 30 procent ekstra i sponsorstøtte til Tinglev IF. I stedet for en sponsorcheck på 25.307 kroner modtager foreningen nu hele 32.899 kroner.

Vil man støtte Tinglev IF, kan det godt betale sig at tanke hos SuperBrugsen Tinglev. Det er nemlig OK og forhandleren, der udbetaler pengene til foreningen. »Sponsoratet betyder, at mange ting bliver nemmere. Med de penge i ryggen kan vi afprøve eller implementere flere ideer,« siger Torben Groos, som er formand for Tinglev IF.

Som et eksempel nævner han, at foreningen brugte noget af støtten fra OK til at prøve at starte en svømmeafdeling op. Det viste sig at være en af de rigtigt gode ideer. »Nu er svømning ved at være vores største afdeling med lidt over 100 medlemmer.« Torben Groos fortæller, at OK’s sponsorat også var med til at finansiere de trøjer, som Tinglev fik lavet under coronanedlukningen. »Hvert medlem fik en t-shirt, hvor der på forsiden stod: ’Jeg dyrker idræt i Tinglev IF’ – og på bagsiden: ’Vil du med?’ Det var en måde til at styrke folks viden om foreningen,« siger Torben Groos.

OK-kunder sparer pengene op
OK’s kunder har sparet pengene op til foreningen ved at tanke på deres OK-kort eller via OK’s app. Vælger kunderne at knytte OK-kortet til sponsoraftalen, støtter de nemlig kvit og frit for hver liter brændstof, der tankes på kortet.

30 procent ekstra fra OK
Tinglev IF er en ud af cirka 2.400 klubber og foreninger, der har en sponsoraftale med OK og dermed nyder godt af støtte fra OK. Frem til og med maj 2022 øger det danske energiselskab endda sponsorstøtten med 30 procent til alle klubber og foreninger med en eksisterende OK-kortaftale, så de får ekstra hjælp til at klare sig igennem coronakrisen.
»Vi ved, at denne tid er speciel vanskelig for alle klubber og foreninger, hvor mange har været tvunget til at sætte deres aktiviteter på pause. Derfor øger vi nu støtten til vores loyale og trofaste sponsormodtagere med 30 procent, så både voksne, børn og unge fortsat vil have mulighed for at dyrke idræt og foreningslivet, der hvor de bor,« siger Anders Knudsen, salgsdirektør i OK.