Bylderup-Bov glæder sig til byens ringriderweekend

Ringriderforeningen i Bylderup-Bov er igen klar til at byde velkommen til nogle oplevelsesrige og festlige dage, når ringrider-weekenden skydes i gang på fredag. I år er det 60 år siden der blev holdt ringriderfest i Bylderup-Bov for første gang, så det er en begivenhed med mange traditioner, formand Lone Bøgh byder velkommen til. Det store og traditionsrige ringrideroptog gennem byen er til gengæld ikke på programmet i år.

Ringriderfrokost og stand-up
Fredag formiddag inviteres byens daginstitutioner vanen tro til at prøve hoppeborgene fra Vesthop på pladsen. Fredag fra middagstid er der ringriderfrokost for de danse-glade. 4-mands bandet The Young Ones står for musikken. Senere fredag er der traktor- og havetraktorringridning samt cykelringridning for børn. Fredag aften er der dobbelt stand-up underholdning med de to landskendte entertainere Mikkel Klint Thorius og Phillip Devantier. De går på scenen i et fyrværkeri af skarpe replikker og lun humor, hvor der er garanti for et godt grin. Aftenen slutter omkring midnat.

Lørdag med gode og sjove aktiviteter
Lørdag starter med gratis morgenmad til de morgenfriske, og fra kl. 10.00 er der præmieskat samt loppe- og byttemarked. Samtidig vil der være forskellige aktiviteter på pladsen bl.a tombola og hoppeland. Lørdag formiddag er der børnefrokost og underholdning med H.C. Andersen Paraden for børn og unge. Eftermiddagen byder på holddyst og senere er der borgerspisning i festteltet, hvor 4Fun står for den musikalske underholdning.

Rytterne i galgerne
Søndagen er ringridernes dag. Rytterne mødes på festpladsen kl. 10, hvorefter ringridningen går igang. På festpladsen er der veterantræf, hvor man kan vise sit vetarankøretøj frem. Sidste år var det første gang, der var arrangeret veterantræf og det blev en kæmpe succes, hvor over 50 køretøjer havde fundet vejen frem til festpladsen. Eftermiddagen byder på kaffebord i teltet og Anderæs fra broen på Engvej. Sidst på eftermiddagen kåres årets ringriderkonge, kronprins og prins. Tre dages festligheder sluttes af med fællesspisning i teltet for store og små. Sidst på aftenen bliver teltet lukket for sidste gang i år.