Gitte har 25 års jubilæum

Den 3. september for 25 år siden havde Gitte Møhl første arbejdsdag i sin kiosk på Tinglev Banegård.
Siden dengang er der lavet mange franske hotdogs, solgt mange billetter og udleveret mange pakker til kunderne.
»Jeg glæder mig stadigvæk til at komme på arbejde hver eneste morgen. Det er dejligt og samtidig har jeg nydt alle årene sammen med mine medarbejdere og kunder«, fortæller jubilaren.

Den sidste af sin slags
Da Gitte Møhl overtog DSB kiosk/minibar for 25 år siden, var der masser af kolleger på de forskellige banegårde rundt omkring i landet. De er stille og roligt lukket i løbet af årene, så Tinglev kiosk er nu den eneste tilbageværende af sin slags. »Det er lidt vemodigt og mærkeligt at tænke på. Næsten alle banegårde havde en lille kiosk, hvor man kunne købe en billet eller en pose bolcher. Nu er jeg den sidste«, beretter Gitte.

Billige franske hotdogs
For 25 års siden var åbningstilbuddet bl.a. en fransk hotdog for 15 kr. og det gentager Gitte nu i ki-osken i jubilæumsweekenden. »Det var et godt tilbud dengang og det er et super godt tilbud nu«, fortæller hun. 25 års jubilaren glæder sig til at se en masse mennesker i kiosken, når hun holder en lille reception. »Det skal da fejres, at man har 25 års jubilæum. Hvem ved, hvad der sker i morgen«, slutter Gitte Møhl af med et stort smil.