Cykel uden alder er klar til en sæson med »vind i håret«

»Cykling uden alder Tinglev« er på en vigtig mission: at give de ældre »ret til vind i håret.«

Lokale cykelpiloter inviterer ældre på plejehjemmet og i eget hjem ud i rickshaw og sammen får de nye oplevelser og frisk luft.Cykel uden alder Tinglev er klar til en ny sæson og viser derfor deres cykler frem på Centerpladsen påskelørdag. Her kan man kigge forbi og få en snak med »piloterne«

Tinglevforum har fået stillet tre stk. ”Taxa-cykler”/ Rickshaws til rådighed fra kommunen. Med den sidste nye er det nu muligt, at også en kørestolsbruger kan få vind i håret. Cyklerne skal primært bruges til cykelaktiviteter for ældre i Tinglev og omegn og allerede nu har godt 10 piloter meldt sig som førere af cyklerne.
De vil alle gerne give ældre med begrænset mobilitet en mulighed for at komme ud og opleve en verden udenfor.
En af piloterne udtaler: »Cykelturene er næsten magiske og bringer mange smil frem hos alle deltagere og bryder ofte ensomheden samt styrker fællesskabet.«