Tinglev IF har modtaget 21.000 kroner fra OK

Tinglev IF har gennem sin sponsoraftale med energiselskabet OK fået udbetalt over 21.000 sponsorkroner

Gennem sin sponsoraftale med OK modtager Tinglev IF et stort beløb til foreningens kasse. Sponsorchecken lyder på hele 21.629,64 kroner.
Man kan støtte Tinglev IF ved at tanke hos Centerpladsen Tinglev. Det er nemlig OK og forhandleren, der udbetaler pengene til foreningen.
»I år har vi brugt sponsorkronerne til af afholde Fodboldens dag, og så har vi indkøbt gymnastik-redskaber. Sponsorstøtten er meget for vores forening.
Vi har seks afdelinger, og der er meget at holde styr på. Derfor betaler vi for at få lavet bogføring og regnskab, og det går støtten også til,« fortæller formand Torben Groos.

OK-kunder sparer op
OK’s kunder har sparet pengene op til foreningen ved at tanke på deres OK-kort eller via OK’s app. Vælger kunderne at knytte OK-kortet til sponsoraftalen, støtter de nemlig kvit og frit for hver liter brændstof, der tankes på kortet.
Sponsoraftalen betyder, at klubber og foreninger kan få fem øre for hver liter, en bilist tanker hos OK. Derudover kan foreningerne få fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK og yderligere fem øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. I alt kan 15 øre gå foreningernes vej, hver gang en bilist tanker en enkelt liter.