Vellykket byfest i Tinglev

I forrige weekend var der byfest og ringridning i Tinglev. Vejret var heldigvis med arrangørerne, således at der var masser af mennesker på pladsen og i teltet både fredag, lørdag og søndag. Byfesten startede fredag middag med »Kniv & Gaffel« for byens modne borgere og det blev et tilløbsstykke med 140 deltagere. Fredag aften bød på fodbold, traktorringridning, Beerpong og fest-musik med Harske Hubbi i teltet. Mens fodbold-turneringen ingen vinder fandt, genvandt de forsvarende mestre, Sebastian og Kenneth, deres beerpong-titel. Det krævede en del held og storspil af især Kenneth Petersen.

Lørdagen startede med et flot og festligt optog gennem byen og om aftenen var der fest i teltet, hvor over 300 feststemte borgere var samlet. Søndag stod som sædvanlig i ringridningens tegn, men der var også kaffe og kage fra Tinglev Husmoderforening og meget andet, der kunne friste. De opstillede hoppeborge fra Vesthop blev flittigt benyttet af både børn og unge, ligesom der var gang i salg af øl, vand, burgere og meget