Tinglev er klar til 60+ Festival

I samarbejde med lokale foreninger inviterer 60+ Aktiv til en uge spækket med gode aktiviteter i Tinglev.

Efteråret er på vej og mange aktivitetstilbud vågner nu af deres sommerdvale. 60+ Aktiv har i samarbejde med lokale foreninger og frivillige fokus på senioraktiviteter. I løbet af ugen vil det være muligt at prøve forskelige aktiviteter ganske gratis, hvad end man er til fysiske, sociale eller kreative aktiviteter.

Formålet med ugen er at skabe synlighed omkring de mange aktiviteter, der findes i lokalområdet for potentielt nye medlemmer, samt give en god sæsonstart for medlemmer og frivillige i foreningerne. »I 60+ Aktiv har vi desuden et ønske om, at bringe foreningerne og nuværende såvel som potentielt nye medlemmer tættere sammen. Det håber vi, at fællesdagen i september kan være medvirkende til, når vi inviterer til en aktiv og hyggelig eftermiddag. Efter tre timer med aktiviteter i hallen slutter vi af med et stort kaffe og kagebord,« siger fritidskonsulent Signe Juler Bøgesvang.

»Vi håber, at vi kan være med til at sprede budskabet om mangfoldigheden i Tinglev på tværs af de mange aktiviteter og foreninger ved at være med.
Uanset hvilken forening, man er tilknyttet, så er det er de lokale ildsjæle, der skaber tilbuddene i Tinglev. Tilbyder en forening spændende aktiviteter, så skal der nok være deltagere uanset tilhørsforhold og baggrund, « siger Hella Hartung, bestyrelsesmedlem i Sozialdienst Tingleff.